Proeftafel

Uiteindelijk is niets leuker dan de wijnen te proeven en te vergelijken. Wijn is emotie en beleving. En wijn brengt mensen samen!

Kom naar onze voor- en najaarsproeverij waar we een mooie en verrassende Proeftafel presenteren. Neem gerust andere wijnliefhebbers mee. Tevens laten we je kennis maken met een aantal wijn & spijs combinaties. Daardoor kun je zelf de dynamiek proberen waar smaken elkaar kunnen versterken. Op de hoogte blijven van  de data? Meld je aan voor onze Nieuwsbrief.

Wil je zelf een Proeftafel bij je thuis organiseren? Ook dat kan! Een gezellig samenzijn met vrienden, familie en bekenden met diverse wijnen en bijpassende hapjes. Op verzoek kunnen we een korte inleiding verzorgen. In overleg stellen we de Proeftafel samen en de bijpassende hapjes. Als gastheer of -vrouw kun je genieten van diverse voordelen en een aantrekkelijke korting verdienen op je eigen wijnaankopen!

Met de Proeftafel willen we je zelf, in een gemoedelijke sfeer, de verschillen laten ervaren in smaken waarbij jouw eigen smaak het aller belangrijkst is!

Wil je meer weten over het zelf organiseren van een Proeftafel? Neem dan contact met ons op: info@euvitis.nl, of lees hier verder over het organiseren van een eigen Proeftafel.