Gabriello Santoni, Limoncello

€20,70

Prijs per 6 flessen
€124,20
Artikelnummer
4650299Gabriello Santoni, Limoncello

Dit natuurlijke product is een likeur die wordt gedistilleerd in alcohol met de schillen van verse citroenen uit biologisch geteelde citroenbomen. Het distillatieproces is een kunst op zich die ze bij Santoni uitstekend beheersen door alleen de beste kwaliteit grondstoffen te gebruiken en door traditionele recepten te volgen. Ondanks dat de producten steeds meer naar opkomende landen worden geëxporteerd, wordt er continue geïnvesteerd in de kwaliteit van de producten om zo ook aan de wensen van de meest veeleisende klant te voldoen en om met de laatste trends mee te gaan.

Type Zoet
Producent Gabriello Santoni
Land
Inhoud fles 750ml
Alc. percentage 30%
Regio Umbria
Afsluiting Kurk
Geur Sterke aroma’s van citroen en citroen schil
Smaak Uitgesproken robuust pure smaak van citroen met een frisse zoete nasmaak
Lekker bij Als aperitief of digestief en ook als mix met Prosecco of champagne zeer geschikt

Santoni

Gabriello Santoni is een Italiaans merk dat bekend staat om de productie van een brede selectie likeuren en distillaten, die synoniem staan voor traditie, kwaliteit en passie. Deze waarden vertegenwoordigen een grote erfenis aan tradities en hebben geresulteerd in producten die worden gewaardeerd om hun puurheid en authenticiteit. Dit is de reden waarom Gabriello Santoni de titel "ridder van werk" van de Italiaanse Republiek heeft gekregen, waardoor hij nu Ridder Gabriello mag worden genoemd. 
Dit is een prestigieuze Italiaanse erkenning die alleen wordt verleend aan degenen die zich hebben weten te onderscheiden in hun eigen economische sector, en aldus bijdragen aan de sociale, arbeids en technologische ontwikkeling en daarmee aan de groei van het prestigieuze "made in Italy". 

De likeuren van Santoni zijn een van de meest gewaardeerde Italiaanse likeuren. 

Recensies
Geef je mening en schrijf als eerste een review.
Wat is uw beoordeling voor dit artikel