Bezorging

Bezorgen:

Bestellingen van Euvitis worden bezorgd van maandag t/m vrijdag en uitgevoerd door PostNL of DPD. Indien de ontvanger niet thuis is bij de aflevering van de bestelling, zijn er een aantal mogelijkheden die de koerier kan ondernemen:

  • De koerier neemt het pakket retour en zal de eerstvolgende bezorgdag een nieuwe poging ondernemen.
  • De koerier geeft het pakket af bij één van de naastgelegen buren.
  • De koerier geeft het pakket af bij het dichtsbijzijnde Postkantoor. Hier kan het pakket de eerstvolgende werkdag worden afgehaald.

In alle gevallen zal de koerier een kaart in de brievenbus achterlaten waarop de ondernomen actie is aangegeven.


Verpakking en bezorgkosten:

Euvitis zal je bestelling altijd met de grootste zorgvuldigheid verpakken. Dit kan middels diverse op maat gemaakte verpakkingen. Heb je speciale wensen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor het bezorgen in Nederland geldt het volgende tarief: Voor bestellingen tot 36 flessen brengen wij een standaard bedrag in rekening van € 6,75. Voor buitenland bestellingen, neem contact met ons op te nemen via info@euvitis.nl of telefonisch.

Levertijd

Wij streven ernaar om bestellingen die op werkdagen voor 17.00 uur geplaatst zijn, binnen 3 dagen nog bezorgen. Grote aantallen worden in overleg binnen een bepaalde periode of op een voorkeursdatum afgeleverd. Neem hiervoor contact op met de klantenservice, klantenservice@euvitis.nl.


Bezorgstatus

Zodra uw bestelling door Euvitis is verwerkt, wordt deze overgedragen aan PostNL of DPD. Hiervan ontvang je automatisch per email bericht. Wil je meer informatie over de bezorgstatus van je bestelling? Neem hiervoor contact op. Wij kunnen je altijd op de hoogte brengen van de bezorgstatus.